Työfysioterapia

 

Useat työtehtävät ovat muuttuneet staattisiksi sekä yksipuolisesti kuormittaviksi. Tällaisia töitä ovat esimerkiksi päätetyöskentely ja kokoonpanotyöt. Samankaltaisina toistuvat liikkeet ja työasennot saattavat johtaa lihas- ja nivelperäisiin rasitusvammoihin, joista tyypillisimpiä ovat esimerkiksi erilaiset rankaperäiset ongelmat sekä tennis- ja golfkyynärpäät.

 

Fysioterapia suunnitellan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Fysioterapia auttaa liikkuvuuden, lihasvoiman ja toiminnan palautumiseen. Kudosten paranemista voidaan nopeuttaa erilaisin fysioterapeuttisin menetelmin, kuten manuaalisen ja fysikaalisen hoidon sekä erilaisten terapeuttisten harjoitteiden avulla. Asiakkaalle neuvotaan tuki- ja liikuntaelinten terveyden ylläpitämisestä ja edistämisessä sekä ohjataan sopivien työasentojen valinnassa.

 

Fysioterapian aloittaminen heti oireiden ilmaantumisen jälkeen mahdollistaa nopeamman kuntoutumisen sekä ehkäisee vammojen kroonistumista. Fysioterapian tavoitteena on mahdollistaa hyvinvoiva työntekijä.

 

Tarjoamme yrityksille myös erilaista työkykyä ylläpitävää toimintaa, kuten työntekijöiden terveyskunnon testausta, hyvinvointiluentoja sekä yhdessä yrityksen kanssa suunniteltua tyky-päivän ohjelmaa. Soita ja kysy lisää!

 

Ota yhteyttä:

Puh. 02 - 4382 529