Hyvinvointivalmennus yhdessä ystäväsi kanssa

Mikäli olisi mukavampaa kuin treenata yhdessä kaverin kanssa? Fysioterapeutin kanssa yhdessä suunniteltu ja toteutettu hyvinvointivalmennus on turvallinen tapa aloittaa tai tehostaa omia liikuntatottumuksiasi. Suunnitelman laatiminen aloitetaan aina liikuntatottumusten kartoittamisella ja tavoitteiden asettamisella. Liikuntasuunnitelman pohjana toimii terveyden kannalta riittävä ja monipuolinen liikunta, jonka päälle rakennetaan asiakkaan tavoitteita tukeva harjoitteluohjelma.

Mikäli olisi mukavampaa kuin treenata yhdessä ystävän kanssa?

Raision Fysioterapia haluaa tarjota ystävänpäivän kunniaksi mahdollisuuden kaverin kanssa yhteiseen Hyvinvointivalmennukseen. Treenaatte yhdessä kaverin kanssa ja pistätte kustannukset puoliksi.

Tarjous on voimassa vain helmikuun loppuun asti eli toimi nopeasti! Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin.

Tarjouksen lunastamiseksi yhteydenottopyynnöt sähköpostitse pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi

Hyvinvointivalmennuksen sisältö

Oletko suunnitellut panostamista omaan hyvinvointiisi? Eikö kuntosaliharjoittelu tai ohjatut tunnit ole Sinun juttusi? Haluaisitko enemmän yksilöllistä ohjausta ja juuri Sinulle sopivaa harjoittelua? Kaipaatko vaihtelua ja virkistystä nykyisiin liikuntatottumuksiisi?

Meillä on juuri Sinulle sopiva vaihtoehto! Ja mikä parasta, nyt voit tehdä tämän yhdessä kaverisi kanssa.

Fysioterapeutti on lääketiedettä ymmärtävä henkilökohtainen valmentajasi! Fysioterapeutti on liikkumisen asiantuntija, jonka luo tulisi saapua jo mieluiten ennen kiputiloja ja vammoja. Toki fysioterapeutin kuntoutuksen asiantuntijuus tuo turvallisuutta harjoitteluun, mikäli asiakkaalla on tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja.

Fysioterapeutin kanssa yhdessä suunniteltu ja toteutettu hyvinvointivalmennus on turvallinen tapa aloittaa tai tehostaa omia liikuntatottumuksiasi. Suunnitelman laatiminen aloitetaan aina liikuntatottumusten kartoittamisella ja tavoitteiden asettamisella. Liikuntasuunnitelman pohjana toimii terveyden kannalta riittävä ja monipuolinen liikunta, jonka päälle rakennetaan asiakkaan tavoitteita tukeva harjoitteluohjelma.

Raision Fysioterapian Hyvinvointivalmennuksista vastaa fysioterapeutti Pauliina Luukkala. Pauliinalla on laaja kokemus erinikäisten kuntoutuksesta ja valmennuksesta. Hyvinvointivalmennus sopiikin kaikenikäisille liikuntatottumuksiin ja lähtötasoon katsomatta. Valmennukseen voi tulla myös raskaana olevat tai synnyttäneet, sillä Pauliina on erikoistunut äitiysfysioterapiaan ja suorittanut Äitiysliikuntavalmentajan sertifioinnin.

Hyvinvointivalmennuksen hinta

Hyvinvointivalmennukseen on valittavissa puolen vuoden tai vuoden paketti. Ensimmäisellä kerralla kartoitamme yksilöllisesti molempien liikuntatottumukset sekä lähtötason. Näiden pohjalta luomme teille sopivan liikuntakokonaisuuden. Vaikka treenaattekin yhdessä, luomme silti molemmille omat tavoitteet ja suunnitelman. Kerran kuukaudessa yhdessä fysioterapeutin kanssa treenataan sekä päivitetään ohjelmaa. Treenikerrat suunnitellaan juuri teidän toiveidenne mukaisesti. Pääsääntöisesti harjoittelu tapahtuu Raision Fysioterapian toimitiloissa, mutta halutessanne voimme tavata myös muualla. Tapaamiskertojen välisen ajan noudatatte yhdessä tai erikseen teille laadittua suunnitelmaa. Viimeisellä kerralla yksilöllisesti analysoidaan tavoitteiden toteutuminen sekä yhdessä suunnitellaan tulevaa.

Puolen vuoden valmennus maksaa yhteensä 370€ eli 185€ / henkilö ja vuoden valmennus 720€ eli 360€.

Hyvinvointivalmennuksen aikana muut fysioterapiakäynnit -10%

Mikä olisikaan mukavampaa ajanvietettä yhdessä ystäväsi kanssa kuin omasta hyvinvoinnistanne huolehtiminen?

Tartu nyt tarjoukseen ja ota yhteyttä pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi