Junioriurheilijoiden yksilövalmennus

Poikkeusolojen vuoksi monen lapsen ohjatut harjoitukset ovat keskeytyneet ja siirtyneet omatoimiseen harjoitteluun. Raision Fysioterapian fysioterapeutit Emmi ja Pauliina pitävät eri lajien junioriurheilijoille yksilövalmennuksia, joiden tavoitteena on kehittää yksilön fyysisiä ominaisuuksia.

Valmennuksen sisältö

Valmennukset aloitetaan aina tunnin mittaisella alkukartoituksella, jossa selvitetään urheilijan lähtötaso sekä tavoitteet valmennuksen suhteen. Tämän jälkeen pidetään yksilötreenejä, jotka ovat kestoltaan 45 minuuttia. Jokaiselle treenikerralle suunnitellaan tavoitteen mukainen, mutta vaihteleva sisältö, jossa huomioidaan erilaiset fyysiset ominaisuudet. Viimeisellä kerralla toteutetaan lopputestaus, jossa selvitetään sen hetkinen tilanne. Lopputestauksen pohjalta suunnitellaan tulevaa ja annetaan ohjeita tuleviin treeneihin.

Valmennuspaketit ja hinnasto

Valmennuspakettaja on kolme erinlaista: Kulta, Hopea ja Pronssi.

Kaikki valmennuspaketit sisältävät alkukartoituksen ja lopputestauksen, joiden lisäksi eri määrän treenikertoja. Kulta-paketissa treenejä on viikoittain yhteensä 10 kertaa, Hopea-paketissa joka toinen viikko yhteensä 5 kertaa ja Pronssi-paketissa noin kerran kuukaudessa yhteensä 3 kertaa.

Valmennuspakettien hinnat:
Kulta 500€
Hopea 340€
Pronssi 280€

Valmennukset sopivat kaikenikäisille ja jokainen valmennus on yksilöllinen. Valmennuksen suunnittelussa huomioidaan urheilijan omat tavoitteet ja toiveet sekä lajin erityispiirteet. Toiveiden mukaan teemme yhteistyötä myös lajivalmentajien kanssa. Treenaaminen on tehokasta, mutta turvallista ja ennen kaikkea kivaa 😊

Ajanvaraus alkukartoitukseen nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse (02) 438 2529

Lisätietoja: pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi