Reilu Fiilis joulukalenteri- ja joululahjakeräys on taas täällä!

Haluatko luoda joulumieltä ympärillesi ja osallistua hyvän mielen tempaukseen?

Joululahjat ovat tärkeitä lapsille, mutta kaikissa perheissä niihin ei ole varaa.

Raision Fysioterapia haluaa jälleen tänäkin vuonna olla mukana luomassa joulumieltä, ja siksi järjestämme jo neljännen kerran Reilu Fiilis joulukalenteri- ja joululahjakeräyksen vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille.

Keräys toteutetaan Raision Fysioterapian toimesta yhdessä vapaaehtoistyötä tekevän Hope – Yhdessä ja Yhteisesti ry:n kanssa.

Joulukalenterit ja -lahjat voi toimittaa Raision Fysioterapian toimitiloihin, joista ne toimitetaan Hopen kautta lapsille ja nuorille. Raision Fysioterapian toimitilat sijaitsevat Raision Lasikuution 2. kerroksessa osoitteessa Raisiontori 1a, 21200 Raisio. Lahjoja ja kalentereita voi tuoda Raision Fysioterapiaan arkisin klo 8-19.

Joululahjakeräykseen tuotavien lahjojen tulee olla uusia ja käyttämättömiä. Lahjat tulee tuoda paketoituna ja paketin päälle tulee selkeästi merkitä lahjansaajan ikä sekä sukupuoli. Esimerkiksi teipillä kiinnitetty lappu on helppo poistaa, kun lahjat toimitetaan Hopen asiakkaille.

Pienemmille lapsille suosikkeja ovat esimerkiksi pehmolelut, legot tai muut rakennussarjat sekä lauta- tai palapelit. Isommat lapset ilahtuvat esimerkiksi lahjakorteista, urheiluvälineistä tai leffalipuista.

Joululahjojen suositellaan olevan hinnaltaan noin 20–50 euroa yhdenvertaisuuden takaamiseksi.

Joulukalenterit toimitettava pe 19.11.2020 klo 16 mennessä ja joululahjat toimitettava pe 10.12.2020 klo 16 mennessä

Lisätiedot: Pauliina Luukkala (Raision Fysioterapia) pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi