Henkilökunta

Pauliina Luukkala

Vastaava fysioterapeutti
Äitiysliikuntavalmentaja
MamaMassage -äitiyshieroja

Lue esittely

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2012 Turun Ammattikorkeakoulusta ja olen siitä asti toiminut Raision Fysioterapiassa. Oma innostukseni fysioterapeutin työstä tuli jo 12-vuotiaana, kun sain itse fysioterapeutilta apua pitkään jatkuneisiin polvivaivoihin. Työssäni parasta on asiakkaiden kohtaaminen ja heidän auttamisensa.

Erikoisosaamistani on tuki- ja liikuntaelin vaivojen hoito ja ennaltaehkäisy sekä leikkausten jälkeinen kuntoutus. Teen alaraaja-analyysejä ja niihin pohjautuen tarvittaessa yksilöllisiä tukipohjallisia. Olen myös erikoistunut äitiysfysioterapiaan sekä suorittanut Äitiysliikuntavalmentajan ja MamaMassage -äitiyshierojan sertifioinnit. Tarjoan sekä raskausajan että synnytyksen jälkeisiä fysioterapia-, hieronta- ja valmennuspalveluita.

Omalta urheilutaustaltani olen joukkuevoimistelija. Oman kilpauran päättymisen jälkeen olen toiminut joukkuevoimistelun puolella myös valmentajana, tuomarina ja fysioterapeuttina. Fysiikkavalmentajana minulla on kokemusta useasta erilajista. Olen työskennellyt esimerkiksi jääkiekkoilijoiden, amerikkalaisen jalkapallon pelaajien sekä ratsastajien kanssa. Teen yksilöurheilijoiden ja joukkueiden testauksia sekä käyn luennoimassa urheiluseuroille. Vastaan myös Raision Urheiluklinikan toiminnasta.

Luonteeltani olen iloinen, sosiaalinen sekä helposti lähestyttävä. Mielestäni tärkeintä työssäni on asiakkaan kuunteleminen sekä yhdessä asiakkaan kanssa fysioterapiasuunnitelman laatiminen kohti asiakkaan tavoitteita. Minulle on tärkeää ymmärtää asiakasta kokonaisvaltaisesti, ja siksi ensimmäisellä käynnillä korostuu asiakkaan haastattelu ja tutkiminen.

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaiken ikäiset. Olen suorittanut myös fysioterapeutin suoravastaanotto koulutuksen, joten tervetuloa vastaanotolleni lähetteellä tai ilman.

Lue esittely

Toimin fysioterapeuttina Raision Fysioterapiassa. Omaa taustaani olen muodostelmaluistelija, ja edelleen toimin lajin parissa, nykyään tosin valmentajan tontilta. Fysioterapian pariin hakeuduin monen summan kautta, kiinnostus ihmisen liikkeeseen tietysti isoimpana motivaationa. Omimmillani olen erilaisten tuki- ja liikuntaelimistön liittyvien tapausten kanssa, sekä leikkausten jälkeisten kuntoutusten kanssa. Työskentelen myös mielelläni urheilijoiden, urheiluvammojen sekä niiden ennaltaehkäisyn parissa.

Vastaanotolle ovat kaikki tervetulleita, ongelman kanssa tai ilman. Aina lapsesta vaariin asti!

Juho Vihervuori

Koulutettu hieroja
koulutettu urheiluhieroja
My Fascia-terapeutti

Lue esittely

Koko ikäni olen harrastanut liikuntaa eri muodoissaan ja sitä kautta ajauduinkin kehonhuollon pariin. Koulutukseltani olen urheiluhieroja, mutta koen että tänä päivänä hoitoni on kokonaisvaltaista ja määräytyy monesti hyvin yksilöllisesti ihmisen mukaan. Raision

Fysioterapia antaa mielestäni mahdollisuuden käyttää työtaitojani optimaalisesti ja lisäksi työkaverit ovat huipputyyppejä.

Jussi Järvinen

Kiropraktikko

Lue esittely

Toimin Raision Fysioterapiassa kiropraktikkona ja valmentajana. Kliinisen työn lisäksi, teen tutkimustyötä kivusta ja siihen liittyvistä tekijöistä Turun yliopistossa. Valmistuin  kiropraktikoksi South Walesin yliopistosta 2018, jonka jälkeen työhöni on kuulunut niin huippu-urheilijoiden kuntoutusta kuin ikäihmisten kiputilojen helpotusta. Kuntoutuksessa painotan lajispesifisyyttä, yksilöllisiä tavoitteita, pitkäjänteisyyttä sekä aktiivista osallistumista. Asiakkaan ymmärtäminen kokonaisuutena on suurimpia kulmakiviäni työssäni, jonka myötä kattavan alkukartoituksen ja keskustelun rooli on todella tärkeä.

Kiropraktikkona olen rauhallinen ja tykkään käyttää asiakkaan kanssa reilusti aikaa.

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki yli 7-vuotiaat

 
Lue esittely

Olen valmistunut kuntohoitajaksi vuonna -83 ja olen siitä asti toiminut Raision Fysioterapiassa. Minulla on vuosien työkokemus tuki-ja liikuntaelimistön kipujen hoidosta, painottuen niska- ja selkäongelmien kuntoutukseen. Lisäksi olen erikoistunut purentalihasten, asentohuimauksen ja alaraajaongelmien hoitamiseen. Vapaa-ajalla harrastan purjehdusta, pyöräilyä, hiihtoa ja luonnossa liikkumista.

Tervetuloa vastaanotolleni!

 

Maarit Lehtonen

Taloushallinto

Lue esittely

Olen työskennellyt Raision Fysioterapiassa vuodesta 1982. Ensimmäiset 30 vuotta tein hoitotyötä ja nyt viimeiset 9 vuotta olen työskennellyt yrityksemme taloushallinnon parissa. Mikäli saamassasi laskussa on huomautettavaa tai kaipaat maksusuunnitelmaa niin ota rohkeasti yhteyttä.