Mama Move -valmennukset

MamaMove -valmennukset ovat fysioterapeutin ohjaamia pienryhmävalmennuksia äidelle synnytyksestä palautumisen tueksi. Valmennuksia on kaksi: Lempeästi liikkeelle synnytyksen jälkeen sekä Äitien voimavalmennus. Lue lisää ryhmistä alta ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan!
 
Lisätietoja ryhmistä sekä ilmoittautumiset: pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi
 
Seuraamme aktiivisesti alueellisia COVID-19-suosituksia. Huolehdimme hygieniasta sekä turvaväleistä. Jos kurssi joudutaan keskeyttämään vallitsevan pandemian vuoksi, sovitaan erikseen ryhmäläisten kanssa korvaavat tunnit myöhemmäksi.

 

Lempeästi liikkeelle synnytyksen jälkeen

Fysioterapeutin ohjaama pienryhmävalmennus äideille synnytyksestä palautumisen tueksi. Ryhmä sopii kaikille äideille, jotka ovat kiinnostuneet kehonsa huoltamisesta sekä lantionpohjan ja keskivartalon syvien lihasten vahvistamisesta.

Kurssi aloitetaan yksilöllisellä fysioterapiakäynnillä, jossa arvioidaan synnytyksestä palautuminen ja äidin sen hetkinen tilanne. Yksilökäynnin tavoitteena on tutustua ryhmäläisiin yksilöllisemmän ohjauksen mahdollistamiseksi sekä antaa jokaiselle henkilökohtaiset ohjeet jo ennen ryhmän aloittamista.

Kurssin tavoitteena on tukea äidin hyvinvointia sekä auttaa löytämään yhteys kehon tukilihaksiin. Kurssiin suositellaan osallistumaan, kun synnytyksestä kulunut vähintään 6 viikkoa ja jälkitarkastuksessa on käyty. Kurssille voi osallistua, vaikka synnytyksestä olisikin jo pidempi aika. Harjoittelu etenee progressiivisesti aktivointiharjoitteista kohti toiminnallisempaa treeniä. Tavoitteena on luoda hyvä pohja omien liikunnallisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Harjoittelussa huomioidaan vauva-arjen kuormitus ja pyritään antamaan vinkkejä arjen helpottamiseksi.

Ryhmä toteutetaan pienryhmävalmennuksena, jolloin pystytään myös yksilöllisesti ohjaamaan. Ryhmään otetaan vain alle kymmenen henkilöä. Vauvat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan tunneille. Tunneille tarvitset mukaan vain rennot ja joustavat vaatteet sekä juomapullon.

Kurssi sisältää:
- Yksilökäynti fysioterapeutin vastaanotolla (90min)
- 5x60min pienryhmävalmennus
- Viikoittain vaihtuva kotitreeniohjelma
- Suljettu Facebook-ryhmä, jossa voi keskustella muiden äitien kanssa sekä mahdollisuus kysyä fysioterapeutilta apua
- ”Tukea lantionpohjasta” -opas

Yksilölliset fysioterapiakäynnit suorittaa ja tunnit ohjaa äitiysfysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti Pauliina Luukkala. Pauliina toimii Raision Fysioterapiassa ja on äitiysfysioterapian lisäksi kouluttautunut Äitiysliikuntavalmentajaksi® ja MamaMassage®–äitiyshierojaksi. Pauliinalla on lisäksi vuosien kokemus erilaisten ryhmien ohjaamisesta.

 

Yksilökäynnit suoritetaan Raision Fysioterapian tiloissa (osoite: Raisiontori 1a, 21200 Raisio). Ajanvarauksen ohjeet annetaan ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse.

Pienryhmävalmennukset järjestetään EasyFit Raision tiloissa (osoite: Kauppakuja 2, 21200 Raisio).

Pienryhmävalmennukseen osallistuminen ei edellytä EasyFit Raision jäsenyyttä, mutta osallistujilla on mahdollisuus ostaa jäsenyys valmennuksen ajaksi. Lisätietoa salin jäsenyyden hankkimisesta saat ilmoittautumisen jälkeen tulevassa infokirjeestä.

Seuraava ryhmä aloittaa tammikuussa 2022!

Kurssin ajankohta: 12.1-9.2.2022
Kurssi järjestetään keskiviikkoisin klo 10-11

Kurssi nyt early bird hintaan 139€. Tarjous voimassa marraskuun loppuun asti. Tarjouksen jälkeen kurssin normaali hinta 159€. Maksut suoritetaan aina yksilökäynnin yhteydessä ennen ryhmän alkua.

Ilmoittautuminen sähköpostitse: pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi Viestiin tulee kirjoittaa oma nimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen osallistumisesta, laskun sekä ohjeet yksilökäynnin ajanvaraukseen. Ilmoittautuminen on sitova.

Vuoden 2022 ryhmiin ennakkoilmoittautuminen nyt auki!

Vuonna 2022 MamaMove -ryhmät aloitetaan tammi-, maalis- ja toukokuussa.

Kurssi nyt early bird hintaan 139€. Tarjous voimassa syyskuun loppuun asti. Tarjouksen jälkeen kurssin normaali hinta 159€. Maksut suoritetaan aina yksilökäynnin yhteydessä ennen ryhmän alkua.

Ennakkoilmoittautuminen EI ole vielä sitova eli raskaana olevat voivat hyvin mielin ilmoittauta mukaan. Ennakkoilmoittautuneet varmistavat vain itselleen paikan ryhmässä edullisempaan hintaan. Ennakkoilmoittautuneet saavat viestiä lähempänä ryhmän ajankohtaa ja silloin kysytään sitovat ilmoittaumiset. Maksut suoritetaan aina yksilökäynnin yhteydessä ennen ryhmän alkua.

Seuraamme aktiivisesti alueellisia COVID-19-suosituksia. Huolehdimme hygieniasta sekä turvaväleistä. Jos kurssi joudutaan keskeyttämään vallitsevan pandemian vuoksi, sovitaan erikseen ryhmäläisten kanssa korvaavat tunnit myöhemmäksi.

Lisätiedot: Pauliina Luukkala / Raision Fysioterapia pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi

Äitien voimavalmennus

MamaMove – Äitien voimavalmennus on fysioterapeutin ohjaama pienryhmävalmennus äideille, jotka haluavat aloittaa nousujohteista voimaharjoittelua
synnytyksen jälkeen. Ryhmä sopii kaikille äideille: sekä voimaharjoittelua aloitteleville että jo ennen raskautta harrastaneille. Harjoittelu ryhmässä on turvallista
ja ryhmää ohjaava fysioterapeutti on
erikoistunut synnytyksestä palautumisen erityispiirteihin, jotka otetaan huomioon ohjauksessa.

Ennen kurssille osallistumista on hyvä olla jälkitarkastuksessa käyty sekä lantionpohjan ja keskivartalon aktivointiharjoitteita jo tehtynä. Voimavalmennusta
suositellaan ”MamaMove – Lempeästi liikkeelle
synnytyksen jälkeen” -pienryhmävalmennuksen jatkovalmennuksena. Kurssille voi osallistua, vaikka
synnytyksestä olisikin jo pidempi aika.

Kurssin tavoitteena on tukea äidin hyvinvointia sekä auttaa alkuun voimaharjoittelun maailmaan.Tavoitteena on perusvoiman kehittäminen omien liikunnallisten
tavoitteiden saavuttamiseksi. Harjoittelussa huomioidaan arjen kuormitus ja pyritään suunnittelemaan harjoittelu arkielämää tukevaksi kokonaisuudeksi.
Harjoittelu etenee nousujohteisesti perusharjoitteista
kohti toiminnallisempaa voimatreeniä.

Ryhmä toteutetaan pienryhmävalmennuksena, jolloin pystytään myös yksilöllisesti ohjaamaan. Jokaisesta liikkeestä annetaan tarpeen mukaan erilaisia
variaatioita, jotta jokainen pystyy tekemään omalla tasollaan
itselle riittävän haastavan treenin. Tunnit sisältävät myös tietoiskuja hyvinvoinnin edistämiseen
ja harjoittelun tukemiseen.
Vauvat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan tunneille. Tunneille
tarvitset mukaan vain rennot ja joustavat vaatteet sekä juomapullon.

Harjoituskertojen välissä osallistujille on mahdollisuus tehdä omatoimisesti treeniä joko kotiharjoitteina tai salilla. Kotitreeniohjeet tulee viikoittain
valmennusryhmän omaan
Facebook-ryhmään. Mikäli et ole Facebookissa tai et halua liittyä ryhmään, niin saat harjoitteet sähköpostitse.

 

Kurssi sisältää:
- Kerran viikossa 60min ohjatun tunnin

- EasyFit Raision jäsenyyden

- O
matoimisesti tehtävän kuntosaliohjelman tai vaihtoehtoisesti kotona tehtävän kehonpainotreenin
- S
uljettu Facebook-ryhmä, jossa voi keskustella muiden valmennattavien kanssa sekä kysyä apua fysioterapeutilta

Tunnit ohjaa äitiysfysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti Pauliina Luukkala. Pauliina toimii Raision Fysioterapiassa ja on äitiysfysioterapian lisäksi
kouluttautunut Äitiysliikuntavalmentajaksi® ja MamaMassage®–äitiyshierojaksi. Pauliinalla on lisäksi vuosien kokemus erilaisten ryhmien ohjaamisesta.

 

Seuraava ryhmä aloittaa tammikuussa 2022!

Kurssi järjestetään keskiviikkoisin klo 11-12

Kurssin hinta 85€/kuukausi


Neljän kuukauden valmennus yhteensä 300€ (norm 340€)

Voit maksaa valmennuksen tilisiirtona tai Raision Fysioterapian toimitiloissa. Meillä käyvät maksutapana käteisen ja pankkikortin lisäksi myös Smartum,
Edenred, ePassi ja Eazybreak.

 

Ilmoittautuminen sähköpostitse: pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi Viestiin tulee kirjoittaa oma nimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen osallistumisesta, laskun sekä infokirjeen, jossa kaikki oleellinen ryhmästä. Ilmoittautuminen on sitova.