Hyvinvointivalmennus

Oletko suunnitellut panostamista omaan hyvinvointiisi? Eikö kuntosaliharjoittelu tai ohjatut tunnit ole Sinun juttusi? Haluaisitko enemmän yksilöllistä ohjausta ja juuri Sinulle sopivaa harjoittelua? Kaipaatko vaihtelua ja virkistystä nykyisiin liikuntatottumuksiisi?

Meillä on juuri Sinulle sopiva vaihtoehto! Fysioterapeutin kanssa yhdessä suunniteltu ja toteutettu hyvinvointivalmennus on turvallinen tapa aloittaa tai tehostaa omia liikuntatottumuksiasi.

Fysioterapeutti on lääketiedettä ymmärtävä henkilökohtainen valmentajasi! Fysioterapeutti on liikkumisen asiantuntija, jonka luo tulisi saapua jo mieluiten ennen kiputiloja ja vammoja. Toki fysioterapeutin kuntoutuksen asiantuntijuus tuo turvallisuutta harjoitteluun, mikäli asiakkaalla on tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja.

Fysioterapeutin yksi tärkeimmistä työnkuvista on asiakkaan neuvonta ja ohjaus. Meille on erityisen tärkeää löytää yhdessä asiakkaan kanssa juuri hänelle sopivat ja mielekkäät liikuntamuodot. Yhteistyö asiakkaan kanssa on liikuntasuunnitelman perusta. Suunnitelman laatiminen aloitetaan aina liikuntatottumusten kartoittamisella ja tavoitteiden asettamisella. Liikuntasuunnitelman pohjana toimii terveyden kannalta riittävä ja monipuolinen liikunta, jonka päälle rakennetaan asiakkaan tavoitteita tukeva harjoitteluohjelma.

Meillä voit valita joko puolen vuoden tai vuoden valmennuspaketin. Ensimmäisellä kerralla kartoitamme liikuntatottumuksesi sekä lähtötasosi. Näiden pohjalta luomme juuri Sinulle sopivan liikuntakokonaisuuden. Kerran kuukaudessa yhdessä fysioterapeutin kanssa treenataan sekä päivitetään ohjelmaa. Tapaamiskertojen välisen ajan noudatat yhdessä laadittua suunnitelmaa. Viimeisellä kerralla analysoidaan tavoitteiden toteutuminen sekä yhdessä suunnitellaan tulevaa.

6kk valmennus                           370€ (säästät 44€)

12kk valmennus                         720€ (säästät 108€)

Hyvinvointivalmennuksen aikana muut fysioterapiakäynnit -10%

Raision Fysioterapia – Hyvinvointisi tukena

Kysy lisää hyvinvointivalmennuksesta henkilökunnaltamme. Soittopyynnön voit jättää sähköpostitse info@raisionfysioterapia.fi

Varaa aikasi netistä tai soittamalla 02 438 2529!