Raision Urheiluklinikka

Raision Fysioterapian henkilökunta tukee ammattitaidollaan liikkuvan ihmisen arkea ja harjoittelua. Olemme suunnitelleet fysioterapiakokonaisuuden urheilijoille ja liikkujille, jonka tarkoituksena on tukea terveellistä liikuntaharrastusta.

Raision Urheiluklinikka on moniammatillinen yhteistyöryhmä, jonka tavoitteena on mahdollistaa sujuva hoitoketju vamman sattuessa. Raision Urheiluklinikka koostuu Raision Fysioterapian fysioterapeuttien ja hierojan lisäksi liikuntalääketieteen erikoislääkäreistä, ortopedista, urheilupsykologista sekä ravitsemusterapeutista.

Raision Urheiluklinikka palvelee kuntoilijasta kilpaurheilijaan yksilö ja seuratasolla. Tarjoamme fysioterapia- ja hierontapalveluita sekä valmennusapua oheisharjoitteluun, testauksia ja luentoja yksilöllisesti tarpeiden mukaan suunniteltuna.

Jos urheilu- tai rasitusvamma sattuu kohdallesi, haluamme turvata mahdollisimman nopean ja toimivan hoitoketjun, joka mahdollistaa turvallisen paluun harjoittelun pariin. Hoito tulisi aloittaa viipymättä vamman sattuessa ja tämän vuoksi haluammekin tarjota fysioterapiakonsultaatiota jo puhelimitse aukioloaikanamme. Soittopyynnön voit jättää sähköpostitse info@raisionfysioterapia.fi. Fysioterapiakonsultaation tarkoituksena on laatia asiakkaan kanssa yhdessä paras mahdollinen hoitokokonaisuus ja antaa akuuttivaiheen hoito-ohjeet lisävammojen ehkäisemiseksi.

Raision Fysioterapia – Urheilevan ihmisen tukena

Kysy lisää Raision Urheiluklinikan toiminnasta henkilökunnaltamme. Soittopyynnön voit jättää sähköpostitse info@raisionfysioterapia.fi

Varaa aikasi netistä tai soittamalla 02 438 2529!